Skadeservice

Skadeservice

Vi kommer når uheldet er ude

Hos HP Ejendomsservice, er vi eksperter inden for skadeservice i Storkøbenhavn, Holbæk og Roskilde.

Vi forstår at uheld og skader på dit hjem eller din ejendom kan være overvældende, og vores erfarne team står klar til at hjælpe dig, når du har mest brug for det. Vi afhjælper i akutte situationer, uanset om det er en vandskade, indbrud eller noget helt tredje.

Er uheldet ude, og er der opstået en vandskade, er det vigtigt, at du allierer dig med en samarbejdspartner, som kan rykke hurtigt ud og sikre dig hjælp med affugtning, så skaden ikke udvikler sig.

Hos HP Ejendomsservice har vi stor erfaring inden for hjælp til vandskade. Vi står for effektiv håndtering, så du kan vende tilbage til dagligdagen hurtigst muligt uden at bekymre dig om vandskaden. Vi har døgnvagt og er dermed til rådighed, uanset hvornår behovet for affugtningshjælp til vandskade måtte opstå.

Vi har en  forståelse for både årsagerne og konsekvenserne af forskellige skader. Vi bringer denne viden i spil for at finde den bedste løsning for dig, uanset om skaden er lille eller stor. Vores arbejde er baseret på professionalisme, kompetence og et stærkt ønske om at hjælpe vores kunder når uheldet er ude.

Få professionel skadeservice

  • Familiedrevet virksomhed siden 1999:

    Vi har siden 1999 haft fokus på at levere ejendomsservice af højeste kvalitet. Hos os er kunden altid i centrum.

  • Skræddersyede løsninger:

    Vi har kompetencerne til at løfte alle typer af opgaver. Sammen finder vi en løsning der matcher dig og din ejendom.

  • Højeste serviceniveau:

    Vi sikrer den bedst mulige service af dine ejendomme. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Kun det bedste er godt nok.