Snerydning og saltning

​Lad os foretage din snerydning, saltning og glatførebekæmpelse i København og Storkøbenhavn, hvis du vil være sikker på et solidt resultat.

Snerydning & saltning

Skræddersyet aftale inden for snerydning og saltning

Hos HP Ejendomsservice skræddersyer vi en aftale inden for snerydning, saltning og glatførebekæmpelse, som passer til dine ønsker og behov.

Hvad enten det er en virksomhed, et butikscenter, et gårdlaug eller boligforening, står vi gerne til rådighed med vores ressourcer.

Vi har mere end 35 års erfaring inden for snerydning, saltning og glatførebekæmpelse i København. Derfor har vi set og håndteret mange forskellige opgavetyper, hvilket betyder, at vi ved, hvordan projekterne klares mest effektivt.

Færdes trygt på vejene og fortovet

Hvis du indgår en aftale med os om at stå for snerydningen, saltning og glatførebekæmpelsen, sørger vores vicevært for, der er ryddet og saltet tidligt om morgenen, hvis der er lovet sne og/eller islag.

På den måde kan beboere og medarbejdere færdes trygt og undgå at komme til skade. Er der tale om en arbejdsplads tilbyder vi derfor også her både snerydning og saltning, så du endvidere slipper for, at medarbejderne slæber en masse snavs med ind som følge af uvejret.

Få et tilbud på snerydning/saltning

  • Familiedrevet virksomhed siden 1999:

    Vi har siden 1999 haft fokus på at levere ejendomsservice af højeste kvalitet. Hos os er kunden altid i centrum.

  • Skræddersyede løsninger:

    Vi har kompetencerne til at løfte alle typer af opgaver. Sammen finder vi en løsning der matcher dig og din ejendom.

  • Højeste serviceniveau:

    Vi sikrer den bedst mulige service af dine ejendomme. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Kun det bedste er godt nok.